Ga terug

Venkelsalde

Voorbereidingstijd15 min
Totale tijd15 min
Porties: 2
Auteur: Ruud

Ingrediƫnten

  • Halve venkelbol
  • Kleine rode ui
  • Flinke hand spinazie
  • 3 grote radijzen
  • 0,25 komkommer
  • 0,5 avocado
  • Klein klikje kikkererwten
  • Bakje huttekase*
  • Bosje munt
  • 1 citroen voor sap en rasp
  • Peper en zout
  • 0,5 EL chilivlokken
  • Olijfolie

Instructies

  • Hak de venkel, rode ui en radijzen in kleine stukjes.
  • Snij de komkommer doormidden, verwijder de zaadlijst en snij hem in kleine stukjes.
  • Ontpit de avocado en snij in kleine stukjes.
  • Hak de spinazie en munt fijn.
  • Meng alle ingrediĆ«nten in een kom.
  • Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.

Notities

*Je kunt de huttekase (cottagecheese) ook vervangen voor feta.