Loading...

Venkelsalade

Recept venkelsalade met kikkererwten huttekase avocado en radijs

 

Venkelsalde
Serves 2
Write a review
Print
Prep Time
15 min
Total Time
15 min
Prep Time
15 min
Total Time
15 min
Ingredients
  1. Halve venkelbol
  2. Kleine rode ui
  3. Flinke hand spinazie
  4. 3 grote radijzen
  5. 0,25 komkommer
  6. 0,5 avocado
  7. Klein klikje kikkererwten
  8. Bakje huttekase*
  9. Bosje munt
  10. 1 citroen voor sap en rasp
  11. Peper en zout
  12. 0,5 EL chilivlokken
  13. Olijfolie
Instructions
  1. Hak de venkel, rode ui en radijzen in kleine stukjes.
  2. Snij de komkommer doormidden, verwijder de zaadlijst en snij hem in kleine stukjes.
  3. Ontpit de avocado en snij in kleine stukjes.
  4. Hak de spinazie en munt fijn.
  5. Meng alle ingrediënten in een kom.
  6. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
Notes
  1. *Je kunt de huttekase (cottagecheese) ook vervangen voor feta.
Foodsels https://foodsels.nl/

You might also like