Loading...

Home

Kon ik altijd lekker koken? Zeker niet. Toen ik op mijzelf ging wonen at ik vaak halfkoude maaltijden en aardappels die niet gaar waren. Ik bakte er werkelijk niks van. Maar gaande weg kreeg ik interesse in koken. Ik begon met eenvoudige recepten van – ja ja – Knorr Wereldgerechten. Maar al snel verruilde ik die voor makkelijke recepten uit eenvoudige kookboeken. Dat daagde me al snel uit om diverser te koken. En zo was mijn liefde voor de mediterrane keuken snel geboren. Niet alleen Italiaans, Grieks en Spaans. Maar juist ook de andere kant van de Middellandse Zee. Zoals de prachtige Marokkaanse keuken en die van het Midden Oosten. Ik doe er veel inspiratie op in de rijke keukens vol prachtige specerijen. Dat inspireert me enorm om zelf recepten te bedenken. Maar net zoals iedereen sta ik liever geen uren in de keuken. Daarom probeer ik mijn recepten zo gezond, voedzaam en makkelijk mogelijk te maken.