Loading...

Honing, pindakaas en kokos koekjes

Honing, pindakaas en kokos koekjes

Kokos, pindakaas en honing zijn een goddelijke combinatie. Het smeuïge van de pindakaas, het zoete van de honing en het tropische van de kokos maken deze koekjes tot een allemansvriend. Wij laten dus geen moment onbenut om ze samen te voegen. Zoals in deze kokos koekjes. Lekker en echt zo klaar. Je maakt ze in een handomdraai. Heerlijk bij de thee of koffie tijdens een woelige herfstavond. Maar ze mogen natuurlijk ook gewoon in de winter, lente en de zomer. 🙂

 

Honing, pindakaas en kokos koekjes

 

Wat heb je nodig voor de kokos koekjes:

  • 180 gram pindakaas
  • 6 EL honing
  • 1 vanille stokje
  • 130 gram bloem
  • snufje zout
  • 50 gram kokos flokken

 

Honing, pindakaas en kokos koekjes

 

Wat moet je doen:

  • Verwarm de oven op 180 graden celcius en leg een bakpapiertje op een bakplaat.
  • Meng nu in een schaal de pindakaas, vanillemerg en honing tot een mooi mengsel. Voeg de bloem en het zout toe zorg voor een mooi egaal mengsel.
  • Maak nu balletjes deeg en doop ze in een bakje met de kokos flokken. Plaats ze vervolgens op de bakplaat en druk aan tot de gewenste grootte.
  • Bak ongeveer 5 tot 10 minuten of tot de koekjes mooi bruin zijn.

 

You might also like

No Comments

Leave a Reply