Loading...

Heerlijke geitenkaas dip

geitenkaas recept

Je mag mij echt wakker maken voor geitenkaas met honing. Wat is deze klassieke combinatie toch lekker. Waarom zou je het dan niet op je brood smeren? Dit geitenkaas recept is een dip die je heel makkelijk op een stokbroodje smeert. En ook nog eens eenvoudig te maken en snel klaar. Lekker voor op een zondagmiddag met een wijntje of als tapas op tafel.

 

geitenkaas recept

 

Wat heb je nodig voor dit geitenkaas recept?

  • 1 pakje Zachte geitenkaas
  • Honing
  • Verse tijm
  • Zout en peper
  • 1 Stokbrood
  • olijfolie
  • 1 teentje knoflook

 

En wat ga je doen

  1. Verhit de oven op 200 graden.
  2. Doe de geitenkaas in een ovenschaaltje (niet te groot). En zet voor ongeveer 8 tot 10 minuten in de oven. De geitenkaas is klaar wanneer het ligt gekleurd is.
  3. Snij het stokbroodje in stukjes en besprenkel ze met olijfolie. Je kan de eventueel vooraf ook nog even insmeren met een extra teentje knoflook. Erg lekker!
  4. Leg nu ook de stukken stokbrood voor ongeveer 4 minuten in de oven. Zorg dat ze lekker knapperig worden, maar niet te hard.
  5. Haal alles uit de oven. En besprenkel de geitenkaas voor het opdienen met honing en de verse tijm.

 

Eet smakelijk!

 

You might also like

No Comments

Leave a Reply